Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

UNIVERSAL SPEDITION

Transport frigorific

Oferim servicii de transport frigrific pentru incarcari atta din tara, cat si din strainatate la preturi avantajoase oricarui buget. Putem pune la dispozitia dumneavoastra microbuze si dube frigorifice dotate cu sistem thermoking si termodiagrama printabila.

UNIVERSAL SPEDITION va recomanda:

imagine
Transport rutier de bauturi
Bauturile alcoolice, non-alcoolice, carbogazoase, apa imbubetiata, etc se pot transporta organizate pe paleti (pot fi din lemn, metal, plastic sau carton), sau containerizate. Containerele vin in mai multe variante si ofera posibilitatea de a fi transportate rutier, aerian, maritim sau feroviar.
imagine
Transport de marfa cu megaprelata
Organizam transport de marfuri alimentare cu megaprelate in transportul intern si international. Va punem la dispozitie mijloace de transport pretabilee marfii dumneavostra.
imagine
Transport produse alimentare
Universal Spedition transporta produse alimentare care necesita racirea si pastrarea unei temperaturi constante pe intreaga durata a transportului.
imagine
Import flori
Asiguram transport pentru importul de flori din urmatoarele tari: Italia, Franta, Spania, Portugalia, Ungaria, Croatia, Slovenia, Bulgaria, Romania, Spania, Franta, Belgia, Olanda, Irlanda, Marea Britanie, Luxemburg, Germania, Elvetia, Danemarca, Rusia, Letonia, Lituania, Belarus, Ucraina, Italia, Grecia, Turcia, [...]
imagine
Transport masini si echipamente pentru industria prelucrarii laptelui
Va asiguram servicii de transport pentru masini si echipamente pentru industria prelucrarii laptelui in toate regiunile tarii: Ardeal, Muntenia, Basarabia, Moldova, Oltenia, Dobrogea, Banat, Crisana, Bucovina, Maramures, Transilvania.
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.
Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN