Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

UNIVERSAL SPEDITION

Transport frigorific

Oferim servicii de transport frigrific pentru incarcari atta din tara, cat si din strainatate la preturi avantajoase oricarui buget. Putem pune la dispozitia dumneavoastra microbuze si dube frigorifice dotate cu sistem thermoking si termodiagrama printabila.

UNIVERSAL SPEDITION va recomanda:

imagine
Transport produse dietetice si suplimente nutritive
Oferim solutii de transport pentru produse dietetice si suplimente nutritive pretabile transporturilor express cu microbuse pana la transporturi pretabile camioanelor de 24 tone.
imagine
Transport masini si echipamente pentru deshidratare si conservare
Organizam transport masini si echipamente pentru deshidratare si conservare de diverse dimensiuni pretabil camioane, camionete, microbuse, in regim de grupaj sau exclusivitate, atat in spatiul intracomunitar cat si in cel extracomunitar.
imagine
Transport mobilier restaurant
Efectuam servicii de transport pentru diferite tipuri de mobilier: mobilier bar, mobilier gradina, mobilier pentru restaurante. Transporturile de mobilier pot fi efectuate in toate judetele Romaniei sau pe rute si destinatii externe.
imagine
transport echipamente frigorifice
Oferim servicii de transport echipamente frigorifice la grupaj sau exclusivitate, atat in traficul intern, cat si in traficul international. Transportam atat marfuri paletizate, cat si marfuri vrac.
imagine
Transport legume proaspete
Transport thermo king (transport frigorific cu refrigerare) - se foloseste pentru legumele proaspete care necesita doar racire si pastrarea unei temperaturi constante a incarcaturii pe toata durata transportului.
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.
Living fresh
Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN