Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

UNIVERSAL SPEDITION

Transport frigorific

Oferim servicii de transport frigrific pentru incarcari atta din tara, cat si din strainatate la preturi avantajoase oricarui buget. Putem pune la dispozitia dumneavoastra microbuze si dube frigorifice dotate cu sistem thermoking si termodiagrama printabila.

UNIVERSAL SPEDITION va recomanda:

imagine
Transport pentru produse de morarit si panificatie
Organizam transport pentru produse de morarit si panificatie pe intreg teriroriul tarii. Tarifele noastre sunt negociabile in functie de: distanta parcursa, greutatea marfii, volumul marfii, frecventa curselor, termene de plata, etc.
imagine
Transport Austria
UNIVERAL SPEDITION asigura servicii eficiente și de încredere, atât pentru transportul intern, cât și pentru cel internațional, in urmatoarele state: Italia, Franta, Spania, Portugalia, Ungaria, Croatia, Slovenia, Bulgaria, Romania, Spania, Franta, Belgia, Olanda, Irlanda, Marea Britanie, Luxemburg, German [...]
imagine
Transport pentru ape minerale
Va punem la dispozitie mijloace de transport dotate corespunzator pentru realizarea de transporturi ape minerale, echipate in conformitate cu prevederile legale.
imagine
Transport peste si preparate din peste
Punem la dispozitia clientilor solutii de transport peste si preparate din peste in toata tara. Pestele congelat se transporta la temperaturi uzuale de -18/-20 grade celsius, in cazul in care se transporta peste proaspat se asigura racirea si pastrarea unei temperaturi constante pe toata durata transportului.
imagine
Servicii de transport marfa in trafic intern si international
Oferim servicii de transport marfa generala in regim de grupaj sau exclusivitate atat in trafic intern cat si international. Transportam atat marfuri paletizate, cat si marfuri vrac. Organizam transport intracomunitar de marfuri precum si transport extracomunitar. Transporturile express sunt transporturile rapide [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.
Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN