Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

UNIVERSAL SPEDITION

Date de contact UNIVERSAL SPEDITION
Judet Timis
Localitate Timisoara
Adresa STR. ION IONESCU DE LA BRAD NR. 29
Telefon1 0356 460 067
Telefon2 0737 022 999
Fax 0356 460 038
Web www.transportmarfauniversal.com
Persoana de contact SOFIA VINU
pic
Transport frigorific

Transport frigorific

Oferim servicii de transport frigrific pentru incarcari atta din tara, cat si din strainatate la preturi avantajoase oricarui buget. Putem pune la dispozitia dumneavoastra microbuze si dube frigorifice dotate cu sistem thermoking si termodiagrama printabila.

UNIVERSAL SPEDITION va recomanda:

imagine
Transport rutier de bauturi
Bauturile alcoolice, non-alcoolice, carbogazoase, apa imbubetiata, etc se pot transporta organizate pe paleti (pot fi din lemn, metal, plastic sau carton), sau containerizate. Containerele vin in mai multe variante si ofera posibilitatea de a fi transportate rutier, aerian, maritim sau feroviar.
imagine
Transport fructe de padure
Organizam transport fructe de padure cu dube frigorifice cu refrigerare - fructe de padure proaspete, pentru fructele de padure congelate organizam transport cu dube frigo - cu congelare.
imagine
Transport cu dube frig
UNIVERSAL SPEDITION SRL va ofera solutii de transport pentru marfurile care necesita temperatura controlata. Organizam transporturi de marfuri in Europa si in spatiul extracomunitar.
imagine
Transport rutier de marfuri
Punctul nostru forte fiind transportul rutier de marfuri, avem posibilitatea sa va oferim toata gama de servicii aferenta acestui tip de transport. Pentru ca suntem constienti de particularitatile fiecarei comenzi de transport, garantam pe parcursul intregului proces operational receptivitate, flexibilitate s [...]
imagine
Transport rutier de marfuri alimentare
Venim in intimpinarea nevoilor dumneavostra de transport marfuri alimenatare, punandu-va la dispozitie un parc auto cu 80 de autoutilitare, avand si parteneriate cu importante firme de profil din Europa si Asia.
Living fresh
meatmilk
testo
infoALIMENT MAGAZIN