Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

UNIVERSAL SPEDITION

Transport frigorific

Oferim servicii de transport frigrific pentru incarcari atta din tara, cat si din strainatate la preturi avantajoase oricarui buget. Putem pune la dispozitia dumneavoastra microbuze si dube frigorifice dotate cu sistem thermoking si termodiagrama printabila.

UNIVERSAL SPEDITION va recomanda:

imagine
Transport fructe de padure
Organizam transport fructe de padure cu dube frigorifice cu refrigerare - fructe de padure proaspete, pentru fructele de padure congelate organizam transport cu dube frigo - cu congelare.
imagine
Transport pentru produse de morarit si panificatie
Organizam transport pentru produse de morarit si panificatie pe intreg teriroriul tarii. Tarifele noastre sunt negociabile in functie de: distanta parcursa, greutatea marfii, volumul marfii, frecventa curselor, termene de plata, etc.
imagine
Transport mobilier bar
Efectuam servicii de transport pentru diferite tipuri de mobilier: mobilier bar, mobilier gradina, mobilier pentru restaurante. Transporturile de mobilier pot fi efectuate in tara sau international.
imagine
Transport aparatura de laborator
Va asiguram servicii de transport pentru aparatura de laborator in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, [...]
imagine
Transport produse oenologice
Va punem la dispozitie mijloace de transport dotate corespunzator pentru realizarea de transporturi produse oenologice, cu mijloace de transport de diferite dimensiuni si capacitati.
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.
Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN